- Skjær kjøttet i 2-3 cm terninger og brun det raskt i stekepannen.
- Hakk løken og skjær potet og grønnsaker i små terninger.
- Kok dette ca. 3-5 minutter (avhengig av størrelsen på terningene) i buljong/kraft tilsatt eddik.
- Ta vare på 2 dl av kokevannet til bruk i sausen.
- Smelt smør i en liten kjele, rør inn mel og spe med kokevann.
- Tilsett fløte og muskat og la koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
- Bland grønnsaker, kjøtt og erter i sausen.
- Hell blandingen i en ildfast form, ca. 25 cm i diameter og 4-5 cm dyp.
- Kjevle butterdeigplatene til en leiv litt større enn formen og legg den over som lokk.
- Pensle over med melk og skjær små snitt med en skarp kniv så dampen slipper ut.
- Stek ved 180-200° C ca. 25 minutter.