Begynn med soppen, som freses lett brun. Dryss over melet og hell over fløten.
Kokes inn til en fast stuing, som smakes til med litt salt og pepper.
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast, og bank dem forsiktig flate.
Legg stuing i en stripe midt på hver filet, og rull forsiktig sammen.
Salte og pepre lett rundt filetene og pakk dem inn i hver sin skive serranoskinke. Fest med tannpirker.
Stekes pent brune på middels varme, og etterstekes i stekeovn på 180 grader 10-15 min.
Ha i scampi de siste 3-4 min. før servering (eller rett før dersom de er ferdig kokt).
Hell i couscous og la den svelle i 3 min. Varm opp igjen med 1 ss smør og bland i granateple-frøene.
Rens mango for skall og kjerne, og kjør kjøttet til puré med stavmikser. Smak til med appelsinjuice så den ikke er alt for tyktflytende.
Legg couscous med granateplefrø på tallerken, del kyllingrullene på skrå, og plassér delvis over couscousen.
Legg sausen med scampi rundt, og avslutt med en tynn ring mangopuré ytterst. Garnér med et par sitronmelisseblader på toppen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig