- Skjær kyllingen i strimler og snitt purren.
- Rens og hakk hvitløken.
- Brun kyllingen i smør i en stekepanne.
- Fres hvitløk og purre.
- Tilsett chilipulver.
- Ha oppi eplejuice, kyllingkraft og kylling. La det koke noen minutter.
- Tilsett grønne oliven i skiver.
- Ta pannen av varmen og rør inn yoghurten. Smak til med salt.
- Couscous:
- Kok opp eplejuice og resten vann i forhold til mengden couscous (les på pakken).
- Ha på lokk, ta kjelen av platen og la couscousen svelle ca. 6 minutter.
- Rør inn smør og finhakket chili.
- Rist mandelflakene i tørr panne, ca. 1 minutt.
- Rør mandelflak inn i couscousen.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Rør den opp slik at den blir luftig.
- Server kyllinggryte med couscous.