Legg kyllingfiletene mellom to ark plastfolie og slå/kjevle dem tynt ut.
Smør tapenade på den ene siden av fileten, strø over soltørket tomat og bacon og strø litt pepper over.
Rull sammen fileten, fest med ruladenåler eller surr bomullshyssing rundt. Brun filetrullene i smør på middels varme og la de ettersteke i ca 15 minutter på svak varme til kjøttet er gjennomstekt.
Ta rullene opp fra pannen og la de hvile 5-10 min før servering.
Mens kjøttet ettersteker: Hell fløte, crème fraîche og hønsekraft i en kjele, kok opp og tilsett osten. La sausen trekke på svak varme ca 10 min til den er fyldig og kremaktig.
Tilsett kraften fra kyllingrullene og rikelig med estragon. Smak til med salt og pepper.
Tilsett meierismør, soyasaus og byggryn. Rør til salsaen er varm, smak til med salt og grovkvernet pepper.
Tilsett snittede sukkererter - vent 2 min før salsaen anrettes.