Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet og dryss i salt og pepper.
Strimle tomatene og fordel dem i lommene sammen med basilikum og Jarlsbergost. Fest lommene sammen med tannstikkere eller surr med bomullshyssing.
Legg filetene i ildfast fat, dryss på litt salt og pepper og stek dem midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter.
Dryss på revet ost og stek kyllingfiletene videre i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Råstekte poteter og salat er godt til.
Tips: Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på minst 73 grader, men ikke mye mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev