Sprøstek og smuldre opp bacon.
Finsnitt endiven. Bland fyllet sammen.
Snitt en lomme i den tykkeste delen av kyllingbrystet og legg inn fyllet i lommen.
Salte og pepre.
Vikle inn kyllingbrystene i lardo og brun på begge sider i panne med litt olje. Stek så i ovn på 200 grader i 30 min.
Kok opp buljong og fløte og tilsett 4 ss mandelmel, salt og pepper. La det småkoke til det tykner.
Spinatbladene legges i kokende vann noen sekunder, legges så i isvann og tilsttes sausen umiddelbart før servering.
Spaghettien kokes i 4 min - anrett spaghetti, hell over saus og skiver av kyllingbryst på tallerkenen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig