Reinsdyrfilet gir garantert stor matopplevelse. Perfekt mat å invitere gjester på særlig når du legger til pære, sopp og selvfølgelig potet.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Denne nydelige retten med reinsdyrfilet har syrlige sauser som matcher det lekre og møre kjøttet.
Roastbeef av reinsdyrkjøtt er ren og skjær nytelse for smaksløkene. Servert med appelsin og purreløk er dette lekker og supergod festmat!
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Enkel og god oppskrift på tradisjonell finnbiffgryte med viltkjøtt.