Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
En deilig rett med elg som har fått bade litt i øl. Smaker herlig.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Har du ikke elgkjøtt i fryseren, kan du også bruke storfekjøtt som høyrygg. Flatbrød er klassisk følge, men hjemmebakt brød er heller ikke å forakte til denne suppen.
Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten, elghakk. Det finner du gjerne i butikken.
Elgbiff er ren nytelse. Har du ikke elg i fryseren kan du høre i butikken eller bruke storfe. Kryddersmøret gjør susen
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Den beste biffen lages av elg. Nå er jakta i gang over store deler av landet og tilgangen på godt elgkjøtt det beste. Her er oppskriften med bacon og appelsinsaus.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.