Mariner ytrefilet av elg i mørkt øl tilsatt timian, salt og pepper.
Skjær opp i passe biffer som brunes i smør.
Sauter sopp, tomater i terninger uten skinn og frø samt appelsinfileter i smør i 1-2 minutter, tilsett eventuelt litt kraft til slutt.
Lag tomatsalsa ved å svi av tomater, hvitløk og chili i ovnen ved 300 grader i 15 minutter.
Rens alt fritt for skall og kjerner. Finhakk deretter.
Smak til med salt og eventuelt sitron.
Kok inn stekesjy tilsatt litt fløte.
Server elgbiffen oppå appelsin og soppblandingen. med tomatsalsa på toppen og sjyen rundt.
Her finner du mange oppskrifter med elg
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig