Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Hva kan friste mer enn elgsteik med sjysaus, og når du plusser på jordskokkpuré, aspargesbønner, ristet sopp og slottspoteter.
Vilt også kanin, har alltid vært en viktig del av kajunsk kokekunst - det var den eneste form for kjøtt de første nybyggerne hadde.
Reinskav kalles også finnbiff og er fryst reinsdyrkjøtt skåret i tynne skiver, altså skavet, og som trenger lite varmebehandling. Her i italiensk forkledning.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.
Å tilberede dagens rett er ikke fort hjort...men så er det jo kanskje lørdag, og da skal vi ta oss god tid til matlagingen.
Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og vårløk.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.