Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Prøv en nye rett med laks på grillen med asparges og en deilig sennepssaus. Du lager det hele på 15 minutter.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Laksespyd på grillen er veldig enkelt å lage og alltid populært. Hvis du i tillegg serverer gresk salat garanterer vi suksess.
Følger du oppskriften, får du et grillfølge som fullstendig konkurrerer ut kjøttet. Slik blir familiens vegetarianere glade også.
Helgrillet entrecote gir veldig saftig kjøtt, og med skalldyr som tilbehør blir det ekstra spennende.
Her er kanskje en litt uvant måte å grille makrell på, men den bør du absolutt prøve. Vi kan love deg en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.
Breiflabb på grillen elle i pannen smaker herlig etter å ha "svømt" i pestomarinade og salsa. Her er oppskriften.
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.
I oppskriften er det oppdrettsørret som er brukt. I fiskedisken finner du alt fra porsjonsstykker til hele fileter. Legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av.
Reker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.
Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter
Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.