Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.
En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.
Her får du oppskriften på hvordan du skal grille dette kjøttet, og samtidig hvilken saus som passer til. Fyr opp grillen.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.
Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Legg de på grillen og de er ferdig før du får snudd deg. Tilbehøret finner du i oppskriften.
For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.
Legg grillet laks sammen med ost og salat i pitabrød etter at du har varmet dem. Garantert suksess hos på barna og de voksne.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.