- Bland kremost, hakket hvitløk, chilisaus og hakkede urter til fyllet.
- Del svinefileten på langs nesten tvert igjennom og brett den ut. Smør kremostblandingen på kjøttet og rull den sammen.
- Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med bomullshyssing.
- Pensle fileten med litt olje, og grill den i til sammen ca. 12-15 minutter på middels varme. Snu ofte.
I panne og ovn: Brun den i varm stekepanne på alle sider. Etterstek i ovn ved 175 grader i 8-10 minutter.
Bruker du steketermometer: Fileten er medium stekt når termometeret viser 65 grader og gjennomstekt ved 70 grader.
Bruker du fingermetoden: Trykk på kjøttstykket med en finger. Når det kjennes litt fast, men ikke hardt, er det perfekt stekt.
Server med grønnsaker og ovnsstekte poteter.
Lyst til å lage en annen rett med svinefilet byr vi på mange andre oppskrifter