- Rens kjøttet for hinner, gni det inn med salt og grovkvernet pepper, pensle på olje.
- Legg det på grillen og brun det først direkte og flytt det over på indirekte varme.
- Bruk steketermometer - kjøttet skal holde maks 58 grader kjernetemperatur. Ta det av grillen og la det hvile 15 minutter.
- Del sitron i båter, vårløk og chili i to, fjern hinner og frø fra chilien.
- Legg på grillen og la de får tydelige grillmerker.
- Pensle kongereker med olje og grill dem.
- Kongekrabbeklør (om de er kokte) gis en rask oppvarming på grillen.
- Skjær entrecoten i tynne skiver og legg den på et fat. Legg skalldyr og grønnsaker rundt.
Server med ulike typer grilltilbehør som aioli og urtesmør samt godt brød og grønn salat
Prøv denne oppskriften på Surf & Turf
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig