Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
En deilig forrett der kveita hviler på en seng av ratatouille
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
Visste du at du kan lage eggerøre uten melk. Det går faktisk veldig godt med vann som erstatning. Her er oppskriften.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.