Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.
Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.
Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens gjøre noe helt annet.
Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du har deilig pålegg til brødskiva eller som en liten forrett.
Denne enkle eggesalaten med røkt påleggi kan du bruke som pållegg eller som en forrett
La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.