Eggeretter

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.

  • 30 minutter

    Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå.

  • 15 minutter

    Eggerull kan du spise til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Det er få ingredienser og du har noe godt å putte munnen på få minutter.

  • 30 minutter

    Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.

  • 15 minutter

    Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Har du kjøleskapet fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte måltid.

  • 30 minutter

    Oppskriften er fra kokeboken Pannekaker signert Lise Finckenhagen, utgitt på  Cappelen Damm - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2015.

  • 15 minutter

    Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.

  • 30 minutter

    Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.

  • 30 minutter

    Hvorfor ikke imponere med noen herlige posjerte egg som en rask og delikat hverdagsmiddag i dag? Her oppskriften.

  • 20 minutter

    Eggesalat med reker er kjempegodt. Du kan bruke den på brødskive eller fylle i en baguett. Her er den enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.

  • 45 minutter

    Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng

  • 30 minutter

    Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.

  • 40 minutter

    Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.

  • 20 minutter

    Omelett - eller tortilla som er den spanske vrien med løk og poteter. Den kan med fordel fylles med en blanding av majones og rester av fisk eller skalldyr - til en liten pintxos-fest.

  • 15 minutter

    Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.

  • 20 minutter

    Egg, kjøttdeig, paprika og løk passer godt sammen, men retten blir like god uten kjøttdeig.

  • 10 minutter

    Lag en eggerøre med mye smak. En populær frokostrett i Mexico. Som fint kan nytes til så vel lunsj som middag eller kveldskos.

  • 20 minutter

    Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.

  • 30 minutter

    Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren
Dagens rett

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren

En virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken