- Lammebrisselen breseres i smør og litt hvitvin uten å ta farge. Ta vare på sjyen.
- Del brisselen i to eller fire biter.
- Damp hanenyre og hanekam i hvitvin og fjern hinnene. Tørk godt av.
- Stek soppen lett i smør uten at den tar farge. Ta vare på sjyen.
- Varm smør i en sautepanne og tilsett alle ingrediensene over samt bollene og la trekke ved lav varme mens sausen tilberedes.
- Varm trøffelskivene raskt i litt smør.
- Saus: Varm opp kyllingkraft i en kjele.
- Pisk sammen eggeplommer, soppsjyen og sjyen fra brisselen i en sautepanne med tykk bunn.
- Tilsett kremfløte og bland godt.
- Tilsett så under jevn omrøring den varme kraften litt etter litt.
- Du skal få en saus som er tykk nok til at den ligger på stekespaden.
- Smak til med cayenne, salt og pepper og sitronsaft til slutt.
- Sil sausen over innholdet i sautepannen og bland forsiktig.
- Hell forsiktig oppi de ferdigstekte skallene sammen med trøffelskivene.
Tips: Siden hanenyre og hanekam ikke er lett tilgjengelig, kan de kuttes ut.