Denne oppskriften er hentet fra boken Matgleder fra mitt husmannskjøkken utgitt av Aschehoug Forlag. Forfatter: Kari Finngaard
Denne oppskriften er hentet fra boken Matgleder fra mitt husmannskjøkken utgitt av Aschehoug Forlag. Forfatter: Kari Finngaard
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Lag bakte poteter som virkelig smaker med purre, bacon, paprika og selvfølgelig hvitløksmør.
Denne oppskriften gir deg to muligheter til fyll til potetene. En med meksikansk fyll, og en med sopp og bacon.
Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Bakte poteter er så enkelt å lage og smaker fortreffelig med mange retter. Her får du oppskriften med tilbehør som setter en ekstra spiss på det hele.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat, pesto og lodderogn.
Baker du poteten med baconbiter og en krem av philadelphia-ost kan du sikkert lage flere enn fire. De kommer til å forsvinne fort.
Disse bakte potetene med blåmuggost og og litt sterkt krydder trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage, skal du kjøpe asparges. Når den pakkes inn i ostekrem og spekeskinke, er det nesten umulig å ikke like.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med skinke og parmesan som forrett eller som en liten kveldsrett.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med røkt skinke som forrett eller som en liten kveldsrett.