Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Du kan lage den nydeligste carpaccio med kalv hvis du følger denne enkle oppskriften som tar deg 20 minutter å lage.
Egg kan nytes hele døgnet. Ikke bare til frokost i helgen. Vi serverer omelett i burgerbrød som du kan spise til middag.
Lag en deilig bruschetta med røkt laks og dillkrem. Oppskrift er enkel og du kan servere på et blunk.
Selv om denne oppskriften ber om parmaskinke, gorgonzola og soltørket tomat, er det uttallige andre kombinasjoner som vil vekke like stor begeistring. Som annen spekeskinke og andre myke oster.
Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Italienerne er geniale når det kommer til å forvandle gammelt brød til en delikatesse, her med caciocavallo-ost, pære og knust peperoncini.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
For mange er dette det beste du kan gjøre med blomkål. En sann klassiker som aldri går av moten.
Blomkål sammen med hvitsaus og reker gir deg et lett måltid på få minutter. Det kan du nyte hele året.
Server pannekaker, eller blinis, med rømme og sort kaviar. Super som forrett eller som en liten lunsjrett.
Blinis er små bokhvetepannekaker. De serveres ofte med rogn. Her med fenalår og reker i tillegg. Perfekt som tapas.