En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Med blåskjell til middag blir det fest. Ikke koster de mye, og er langt raskere å tilberede enn du tror. Damper du de i øl og fyller på med pølser blir det et herlig måltid.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
Traktkantarellsuppe smaker som høst. Den egner seg godt som en forrett eller en varmende kveldsrett.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kyllingkjøttdeig. Garantert suksess.
Spekeskinke eller annen spekemat er det letteste du kan servere på et tapasbord. Pynt med litt grønt ved siden av.