Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Her har vi laget en litt uvant variant av granité med nykål, eple og ingefær. Forfriskende!
Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.
Reker med chili, hvitløk og koriander er en herlig smakskombinasjon du må prøve.
Denne baskiske tapasen som andre steder i Spania heter gambas al ajillo. Serveres tradisjonelt fresende varme i en liten metallpanne.
En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
Når du fyller de bakte potene med dette gode fyllet blir det et måltid for seg selv.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.