Hardkok eggene, avkjøl og del dem i to på langs.
Ta ut plommen og bland dem med crème fraîche, majones, sennep, ravigottesaus og finhakket rødløk til kremet konsistens. Smak til med krydder.
Settes kaldt til det fylles tilbake i eggene.
Kjevle butterdeigsplatene litt ut på lengden. Skjær ut ovale eller runde stykker, fire på hver plate.
Pensle med sammenvispet egg og dryss over litt sesamfrø. Stek dem noen minutter på 200 °C til de er lett gylne. Avkjøl og del dem i to.
Legg et fylt egg på hver butterdeigbunn og sett butterdeigstoppen ved siden av. (Ikke la eggene stå på butterdeigsbunnene over tid, da blir de bløte).
Pynt med litt sort kaviar og kryddergrønt.
Andre deilige oppskrifter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig