Pisk øl og mel til en jevn røre og rør inn persillen. La paneringsrøren stå 30 min og rør så inn ¾ ts salt.
Skjær løk på tvers til 1 cm tykke skiver, og del dem opp i ringer.
Varm 2½ cm olje i en stor, dyp kjele, til 190°C. Ta 4-5 ringer av gangen og dypp dem i paneringsrøren så de blir helt dekket. La den overflødige røren dryppe av og fritér under stadig vending til de er gyldne. Dette tar 1-2 min. Legg så ringene til tørk på tørkepapir og krydre med ekstra salt.
Smaker godt med salsa verde (grønn salsa) eller en dip av lettrømme tilsatt litt hvitløk, persille og en liten skvett pils. Og selvsagt bør løkringene få følge av skummende øl i glasset...
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig