Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du følger denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
Slik lager du et festmåltid av seikaker, potet og kål samt eggeplommer, rømme og fløte for ekstra god smak.
Fisk som sei egner seg veldig godt til en wokrett som denne.
Du kan bruke små tortilla (=fajirtas) eller større (=burritos), og fylle dem med det du har for hånden.
Slik pimper du opp seifilet og gir den en solid dose italiensk smakstrøkk.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.
Sei er en undervurdert fisk, helt ufortjent. For at du skal bli overbevist skal du bake den i ovnen med persille og gressløk.
Med enkle grep blir også en (ufortjent) hverdagslig fisk som sei til et festmåltid.