Stort rimeligere matrett skal du lete lenge etter, og kombinert med rømme og hvitløk oppnår du en helt ny smakskombinasjon. Legg til et av våre drikkeforslag, og dagens middag er klar.
Stort rimeligere matrett skal du lete lenge etter, og kombinert med rømme og hvitløk oppnår du en helt ny smakskombinasjon. Legg til et av våre drikkeforslag, og dagens middag er klar.
Sei smaker herlig når du tilbereder den på denne måten. Med en deilig salat ved siden av blir måltidet optimalt.
Med enkle grep blir også en (ufortjent) hverdagslig fisk som sei til et festmåltid.
Sei er en undervurdert fisk, helt ufortjent. For at du skal bli overbevist skal du bake den i ovnen med persille og gressløk.
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
Slik pimper du opp seifilet og gir den en solid dose italiensk smakstrøkk.
Du kan bruke små tortilla (=fajirtas) eller større (=burritos), og fylle dem med det du har for hånden.
Fisk som sei egner seg veldig godt til en wokrett som denne.
Slik lager du et festmåltid av seikaker, potet og kål samt eggeplommer, rømme og fløte for ekstra god smak.
Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du følger denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.