Her får du en rett med skrei som det virkelig er sus over. Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.
Her får du en rett med skrei som det virkelig er sus over. Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.
Kan du tenke deg noen bedre enn kveite. Når du plusser på med sherry, grønnsaker og steinsopp blir det et herlig måltid.
Denne lekre retten har faktisk vært med i kokke-NM, men du klarer den fint. Her er oppskriften.
Denne nå klassiske retten med bakt kveite er langt enklere enn den ser ut til. Den er dessuten signert en av landets dyktigste sjømatkokker: Kari Innerå.
Med denne oppskriften gir du laksefileten ekstra mye smak.
En oppskrift vi har fått fra Lyngørporten. Den er absolutt verd å prøve.
Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som her. Ikke er den komplisert å lage heller.
Denne oppskriften er laget av en av Norges fremste kjøkkensjefer, nemlig Even Ramsvik. Retten har spennende ingredienser satt sammen på mesterlig vis.Du kan glede deg.
Blini er små grove pannekaker med bokhvetemel slik russerne lager dem. Her er det lagt til sild.
Lag en deilig salat med breiflabb der grønnsakene er med på gi ekstra smak.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.