- Kok potetene på forhånd i lettsaltet vann til de er nesten ferdig. Tørk tomatene i ovn på 100 grader i 30 minutter med salt, litt sukker og pepper.
- Øk ovnstemperaturen til 150 grader.
- Stek baconet i panne med oljen. Ta ut baconet og tørk det på papir.
- Krydre og stek kveita på begge sider i pannen til den blir gyllen. Legg over i en ildfast form.
- Rens steinsoppen, del den i biter og stek lett i pannen.
- Tilsett grønnsakene, soppen, timian og smør i formen med fisken. Bak dette i ovnen ved 150 grader i ca. 10 minutter.
- Tilsett vin, tomater, sherryeddik og kraft. Bak det ferdig i ca. 5 minutter til kveita har en kjernetemperatur ca. 45 grader.
- La fisken hvile ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Server med godt brød
Her finner du mange oppskrifter med kveite
De beste oppskriftene med steinsopp