En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
Slik forvandler du eplene på en enkel måte til en drøm av en dessert.
Denne fantastiske desserten er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre og den like kjente kjøkkensjefen Erling Sundal.
En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.
Dette er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Du trenger noen få ingredienser. Du kan tilsette cognac eller likør for å spisse den ekstra.
Lag en vri på tilslørte bondepiker som smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage. Bruk de norske plommene mens du kan
En dessert som vi alle har et forhold til. Tilslørte bondepiker er enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Denne lette og ikke overdrevent søte desserten heter Farófias i Portugal og serveres tradisjonelt når det er karneval, og på nyttårsaften.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Safrangule pærer er en herlig dessert. Du kan legge de i et glass med skrulokk så har du en fin gave å ha med deg når du skal på besøk. Følg den enkle oppskriften.
Sabayonne eller fransk eggedosis er en klassisk dessertsaus. Den passer godt til oppskåren frisk frukt som i denne oppskriften.
Når du tilbereder churros på denne måten, kan de også fraktes og spises selv om de ikke er helt nystekte. Sitron/bringebærkremen er dessuten en mye friskere dip enn sjokoladesausen som er det klassiske følget til churros.