Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Imponer gjestene dine med denne nydelige dessert som du lager på under 15 minutter.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Eple, briochedeig, karamell og whisky blir ikke bedre enn her.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Dette må være verdens enkleste dessert å lage. Kun to ingredienser. Du kan server den alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Selvfølgelig kan du spise omelett til dessert. Med litt søtt på toppen kan du servere den på 10 minutter.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Bak plommer i ovnen og du får en nydelig dessert som er rask å lage. Her har vi laget en kjempegod "krem" av yoghurt og hakket mynte, men den kan varieres i det uendelige.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
En deilig og frisk dessert der appelsinen får følge av deilig krydder. Tar deg bare 15 minutter å lage.