Til fyll i denne bruker jeg hvit sjokolademousse eller vaniljebavaroise. Fyll moussen eller bavaroisen i ringer som er ca 5 cm i diameter og 6 cm høye. Frys dem..
Finhakk sjokoladen og smelt den i vannbad. For å få til å lage sjokoladeposen er det viktig at sjokoladen ikke er mer enn fingervarm.
Sett en bakeplate i fryseren minst 3 timer før desserten skal serveres. Ta ut desserten 2 timer før servering. Fjern ringen.
Smelt sjokoladen i et vannbad. La den bli fingervarm. Stryk den smeltede sjokoladen utover den fryste bakeplaten. Sjokoladen vil stivne raskt, og du kan skjære ut et rektangel som er like langt som dessertens omkrets og ca. 3 cm høyere enn desserten.
Løft sjokoladerektangelet av platen og brett det rundt desserten. Sett nå desserten til tining i kjøleskap. Det tar ca. 2 timer. Server gjerne friske bær til.
Her finner du mange oppskrifter til deilige sjokoladekaker
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig