Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.
Sjokolade er godt. Når du lager sjokoladetrøffel blir det enda bedre. Lag mange så kan du også gi de bort i gave.
Det er lett å miste motet av den lange ingredienslisten med de pinlig nøyaktige målene, men ifølge Lotte Arnesen Hogefeld, konditor på Nedre Foss Gård, er det eneste veien til et vellykket resultat.
Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.
Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Denne oppskriften er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Den velkjente kaken Pavlova er en favoritt hos mange. Her har marengsen fått selskap av sjokolade, og mellom de sprø marengsbunnene lurer en fløyelsmyk eggekrem laget av trygge, norske egg og røde, friske jordbær.
Denne oppskriften på sjokoladeparfaitkake er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Muffins er alle glad i. De behøver ikke bare være søte og gode. Med chili og valnøtter blir de enda bedre. Her er oppskriften.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.