Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Emil Heimdal, Craigs Kjøkken - Stavanger
Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
Denne sjokoladekakener både vegansk og raw - altså ikke stekt. Den smaker som konfekt og kan serveres som dessert.
Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenChinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenHer har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.
Les hele saken