Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Dette er kaken for den som elsker cappuccino. Du lager den på en drøy halvtime hvis du følger vår oppskrrift.
Cantuccini er omtrent det samme som biscotti, men må ha mandler eller hasselnøtter blant ingrediensene.
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. Utenpå er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
California baked Apples Jubilee er oppskriftens originalnavn. I USA er bakte epler en lang tradisjon.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Cakepops er kort fortalt kjærlighet på pinne. Og de skal bakes. Cakepops er perfekt til skoleavslutninger og barnebursdager.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.
Bærkake i liten langpanne er en lekkerbisken du må unne deg og vennene dine. Her har du oppskriften på en garantert suksess.
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig. Etter fire timer i fryseren er den klar.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Byggrynskrem med rød saus smaker fantastisk, og er et godt alternativ til riskrem som juledessert. Byggryn vendt i pisket krem serveres med jordbærsaus.
Byggrynskrem med multer er et deilig alternativ til multekrem som juledessert. Bruk gjerne byggris, som er prekokte byggryn for en raskere dessert.