Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
Hva smaker bedre enn en hjemmelaget iskake? Denne er glutenfri med bringebærsmak fordelt på en god nøttebunn med valnøtter og mørk sjokolade.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Uimotståelig gode fløteboller med seig bunn, lakrisskum og innbakte bringebær. En kombinasjon som får smaksløkene til å danse.
Vi kaller dette verdens enkleste bløtkake. I den skal bruke bringebær, Cointreau og annet godt.
Lag brente mandler som alle garantert vil like. Med lakris og salt blir de snacks som fort blir borte etter at du har satt de på bordet.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Festen blir ikke helt den samme hvis du ikke har med den store kremkaken på kakebordet. Her får du oppskriften på bløtkake med sabayonnekrem. Selvfølgelig får du oppskriften på kremen også.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
En deilig dessert som vil vekke begeistring rundt bordet
Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen i denne kaken. Har du ikke plukket blåbær, kommer du langt med fjorårets fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.
Er du ikke av dem som plukker bær selv, er det lett å få tak i bær i butikken
I denne moussekaken er det brukt en teknikk som heter italiensk marengs for maksimal luftighet. Smaken er det blåbærene som bidrar med.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.