- Dag 1: Legg grynene i bløt natten over.
- Dag 2: Kok byggryn, vaniljestang, melk og sukker på svak varme i en drøy time. Rør med jevne mellomrom, og avkjøl grøten.
- Pisk fløte og sukker til krem. Vend kremen inn i grøten.
- Rød saus: Kok opp sukker og vann. Slå dette over bærene og miks alt sammen i en kjøkkenmaskin til jevn saus. Sil og avkjøl.
Mange lekre desserter finner du her
Flere gode juledesserter finner du her
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Lucia-feiring med lussekatter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig