Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Denne veldig populære desserten er enkel å lage, og det kan du gjøre dagen før du skal servere den, men karamelliseringen må gjøres like før servering.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Dette er en ekte fransk dessert som kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere den i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Crema catalana er en tradisjonell, spansk dessert fra Catalonia, som lages av melk, eggeplommer og sukker. Den skal være forløperen til crème brûlée.
Denne filippinske lagkaken skiller seg fra de fleste bløtkaker med sin marengs, kaffesmørkrem og cashewnøtter. Den er inspirert av den franske kaken dacquoise.
Clotted cream er obligatorisk til scones og afternoon tea.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Søt dessert behøver ikke bare være søt. Den kan også være sterk. Hvis du tilsetter chili til ingefæris med jordbærsuppe blir det fest.
Denne oppskriften gir en mild chilismak. Ta gjerne ½ ts ekstra med chili om man ønsker en sterkere ettersmak av chili.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.