Kakebunn:
Pisk sukker og egg til luftig og stiv eggedosis.
Smelt smøret og løs opp pulverkaffen i kokende vann. Ha smøret og kaffen i melk for å avkjøle blandingen.
Rør melkeblandingen i eggedosisen. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott.
Hell røren over i en langpanne (25 x 35 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken før kremen smøres på.
Krem:
Ha kaffe og sjokolade i en kjele og smelt sjokoladen på svak varme. Avkjøl litt og rør inn eggeplommene.
Visp kremfløten til luftig krem og bland sjokoladeblandingen inn i kremen. Smak til med romessens. Bre eller sprøyt kremen på toppen av kaken og sett den til avkjøling, slik at kremen stivner.
Se våre andre oppskrifter på formkake
Lyst til å bake en annen kake da du finner du veldig mange oppskrifter her
Her får du svært så praktiske kokketips