Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade.
Når den sprø marengsen er klar skal du fylle den vaniljeparfait. Du kan eventuelt ha på noen bær for smakens skyld også.
Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Sabayon er det franske og zabaglione det italienske navnet på denne deilige eggekremen som skiller seg fra andre typer ved at den er tilsatt søt vin. I Piemonte bruker de den lokale moscatovinen, mens ellers er det gjerne hetvinen marsala.
Server sherrykrem som følge til for eksempel jordbær, bringebær, blåbær eller til fruktsalat.