Pisk eggeplommer og sukker godt og tilsett vinen. Fortsett piskingen i vannbad (dvs. at bollen står i en kjele med kokende varmt vann) til kremen tykner.
Server vinsausen i dessertskåler med frukt eller bær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sabayon er det franske og zabaglione det italienske navnet på denne deilige eggekremen som skiller seg fra andre typer ved at den er tilsatt søt vin. I Piemonte bruker de den lokale moscatovinen, mens ellers er det gjerne hetvinen marsala.
Pisk eggeplommer og sukker godt og tilsett vinen. Fortsett piskingen i vannbad (dvs. at bollen står i en kjele med kokende varmt vann) til kremen tykner.
Server vinsausen i dessertskåler med frukt eller bær.
Sendt inn av Apéritif
Ingen ting er så godt som hjemmelaget vaniljesaus. Så enkelt og så billig og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage en deilig vaniljesaus.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Hvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.
Les hele sakenVi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.
Les hele sakenKvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.
Les hele sakenInviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.
Les hele sakenDen 04. februar har du en sjelden mulighet til å utforske toppviner fra Spania. Ta en titt på vinene som serveres denne kvelden – du vil forstå hvorfor det lønner seg å sikre seg en plass raskt!
Les hele sakenOvnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.
Les hele saken