Ha deigen på benken og press den sammen til ca 5 emner og plastre inviduelt. La deigen hvile på kjøla et par timer.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha deigen på benken og press den sammen til ca 5 emner og plastre inviduelt. La deigen hvile på kjøla et par timer.
Sendt inn av Jeanette Iversen (kokkelærling)
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Så er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenTo topp rieslinger fra et av Alsaces fyrtårn kommer til å løfte jule- og nyttårsmiddagene.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenVi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenOm du trodde chablis var forbeholdt høysommer og rekekos, er denne altså noe ganske annet.
Les hele saken