Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Alle liker hjemmebakt brød! Her gir vi deg oppskriften på et brød som er lynkjapt lage. Deigen trenger ikke heve seg.
Med oppskriften på grove brytebrød kan du glede alle rundt bordet. Med deigen kan du også bake to brød.
I Hellas er brød en svært så viktig del av måltid. Lag dette deilige brødet med yoghurt, honning, valnøtter og selvfølgelig oliven. Du vil ikke angre.
Et urtebrød hører hjemme på så vel frokostbord som et koldtbord. Topp til supper eller vegetarretter.
Grissini kan du selvfølgelig kjøpe, men de blir mye bedre hvis du lager de selv. Det er utrolig enkelt. De passer utmerket som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
Gjør som franskmennene. Lag et spennende og deilig brød som du skjærer i biter, men som likevel henger sammen. Det er deilig med valnøtter i Du kan bruke det til ost, supper og salater.
Pariserloffen er tilbake for fullt etter at den var veldig på 70- og 80-tallet. Loffen er luftig og spør samtidig. Passer utmerket ved siden av skalldyr, Gjerne også til supper og salater. Her er den enkle oppskriften.
Grissini er sprø brødpinner. Det har alle erfart som har besøkt restauranter med ekte italiensk mat. Du kan selvfølge kjøpe de ferdig. Langt bedre blir de hvis du lager de selv, og det er utrolig enkelt. De passer veldig godt som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
Ciabatta er godt med pålegg til lunch og fint å ha med på piknik. Varier fyllet med oliven, soltørkede tomater, ost, nøtter eller krydder.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Det tar litt tid å bake dette brødet, men du vil ikke angre på for det smaker herlig. Mens det står i ovnen, kan du lage retten det skal serves til.