Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 5 minutter

  • 1 time

    Dette er kringlen du skal bake til påske.

  • placeholder
  • 30 minutter

    Disse havrekjeksene smaker kjempegodt med smør og geitost både til frokost og til kaffekosen. Enkle å lage er de også.

  • 1 time

    Denne retten er det mange synes det er vanskelig å gå løs. Det skyldes nok flamberingen. Det er faktisk mye enkle enn du tror. Bare følg oppskriften.

  • 30 minutter

    Kokospannekaker smaker herlig. Prøv denne enkle oppskriften og du vil ikke angre.

  • 30 minutter

    Blinis er en type små pannekaker eller lapper, men de er ikke søte og serveres alltid med en topping. Som ingrediensene vi tipser deg om i oppskriften.

  • 45 minutter

    Hotcakes er amerikanske pannekaker og blir servert med lønnesirup. Her har du den meget enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Mer luftige pannekaker enn det du får ved å følge vår enkle oppskrift skal du lete lenge etter. Med sideflesk og faktisk litt ingefær, har du noe å glede deg til.

  • 30 minutter

    Sunn tilnærming til pannekaken slår alltid an på lørdagslunsjen

  • 45 minutter

    Disse bollene er det veldig mange som er glad i, særlig i den yngre garde. Enkelt å lage og hjemmelaget smaker alltid best.

  • placeholder
    1 time

    Det er vel få som kan motstå disse deilige bollene. Følg den enkle oppskriften og du kan servere alle rundt bordet og bli en helt.

  • 1 time 30 minutter

    Disse bollene er deilige, ikke bare til fastelavn. Alle vil sette pris på dem uansett når på året du baker dem.

  • 40 minutter

    Her i landet tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker. I mange andre land er grove pannekaker med fyll av det vanlige slaget. Da blir de et godt middagdansmåltid.

  • 1 time

    Disse smaker utrolig godt. Flambering er ingen kunst når du følger vår oppskrift.

  • 15 minutter

    Her har vi latt oss inspirere av hvordan italienerne vil ha sin ciabatta. Kjapt å lage og smaker deilig.

  • 30 minutter

    Dette er en perfekt lunsjrett som barna kan både være med å lage samtidig som de kommer til å elske den

  • 45 minutter

    Det enkle er ofte det beste og her er beviset i søtt format. Pannekaker, is og bær er enkel nytelse

  • 30 minutter

    Denne retten vil trigge den søte gane. Perfekt etter en søndagstur eller bare når du selv føler du fortjener det.

  • 25 minutter

    En liten tvist på tortilla som aldri går av moten. en middag som er mer enn godkjent av hele familien

Forsiden akkurat nå
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Ukens drink

Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple

Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Beste kjøp er en bordeaux i magnum
+
Tester

Beste kjøp er en bordeaux i magnum

Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken