Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Å lage pizzaen selv gir en større smaksopplevelse enn å satse på frysedisken. Velger du typisk norske råvarer får den et særpreg som alle kommer til å sette pris på.
Dette er litt av en kraftkar av en pizza. Garantert en suksess om du spiser den alene eller deler den med venner.
Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.
Denne enkle pastaretten har alle smakene du trenger for ekte italiensk følelse.
Dette er variant av pesto med litt andre smaker, men kan selvsagt brukes på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Grove rundstykker passer utmerket til frokost og i matpakka eller som turmat.
En deilig rett med lamekjøttdeig som får følge av gratinerte auberginer og masse annet godt
Kylling og frukt er en god kombinasjon for en sommerlig salat. Det er ikke bare frukt du skal ha i kyllingsalaten. Også valnøtter skal med.
Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.