En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Disse små runde godbitene lager du 15 minutter. Mørk sjokolade, litt eggelikør og appelsinskall er alt som skal til.
Her skal du bruke både pinner og Colagodteri. Men først skal du lage deig og bake. Garantert suksess hos barna.
Her skal du pakke stykker av torsken inn i Parma-skinke. Og ved siden av skal du servere byggotto. Du finner alt i oppskriften.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Disse grillede grønnsakene passer utmerket til de fleste andre tingene du legger på grillen.
Pitabrød smaker fortreffelig som alternativ til brød og kan fylles med pålegg, dressing og grønnsaker som en egen rett.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Denne herlige kålsalaten kan brukes til mangt mer enn tittelen tilsier. Bland inn ditt favoritt protein og du har en knasende sprø middagssalat. Eller server som tilbehør til både grillmat og taco.
Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.