Ha mungbønnenudlene i en kjele med kokende vann og la de ligge i 2-3 minutter, til de er møre. Hell over i et dørslag og skyll med kaldt vann før du drypper over sesamoljen. Hell av vannet fra soppen, ta bort stilkene og kutt dem i grove biter.
Soppen skal bløtlegges i kokende vann i 20 minutter, avrent
Bland eggehviten med maismel og den mørke soyasausen, og bland sammen med kyllingstykkene.
Varm jordnøttoljen i en wok og ha i hvitløk, ingefær og rød chili. Stek i ett minutt på høy varme.
Tilsett den maisdekkete kyllingen i woken og fortsett stekingen i enda ett minutt. Hell over den lyse soyasausen, chilisausen og den finhakkede soppen, etterfulgt av mungbønnenudlene. Stek i ett minutt, eller til nudlene er gjennomvarme.
Rør inn gulrøttene, bønnespirene, vårløken, sesamoljen og krydderet. Topp med hakket koriander og server måltidet rett fra pannen.
Kontrasterende smaker fungerer godt sammen i Ching-Han Huangs Chow Mein - et lite asiatisk favorittmåltid.
Så enkelt lager du dim sum hjemme
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev