Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus
Aperitif.no

Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus

Denne deilige retten inneholder svært gode smaker, takket være deilige grønnsaker som er å finne i butikkene nå.

Fremgangsmåte

Sursøt saus:
Pisk ingrediensene til sausen godt sammen og kok i en liten kjele for seg selv.  
Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.

 

Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter.

Tips:
Du kan godt bruke kyllingfilet, beregn da 1 stk per 2 porsjoner og stek det først på alle sider før du har oppi grønnsakene.

Rens og del opp grønnsakene i maks 2x2 cm store biter. 

Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene som får steke møre i et par minutter. Tilsett deretter kyllingkjøttet slik at det blir gjennomvarmt og dryss over koriander.
 
Server straks med kokt ris.
 
Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.
 
I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der før servering.
 
 

Sendt inn av Aperitif.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forbered påskehelgens beste forrett nå
Dagens rett

Forbered påskehelgens beste forrett nå

Gravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskegodteriene selv
Oppskrifter
Oppskrifter påskegodteri

Lag påskegodteriene selv

Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her