Sursøt saus:
Pisk ingrediensene til sausen godt sammen og kok i en liten kjele for seg selv.
Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.
Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter.
Tips:
Du kan godt bruke kyllingfilet, beregn da 1 stk per 2 porsjoner og stek det først på alle sider før du har oppi grønnsakene.
Rens og del opp grønnsakene i maks 2x2 cm store biter.
Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene som får steke møre i et par minutter. Tilsett deretter kyllingkjøttet slik at det blir gjennomvarmt og dryss over koriander.
Server straks med kokt ris.
Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.
I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der før servering.