- Kok byggrynene i vann 20-30 min, til de er myke, men fremdeles har litt motstand.
- Sil av vannet som evt. er igjen i kjelen. Vend inn krydderurter og olje like før servering.
- Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med smør i 3-4 minutter på hver side. Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter.
- Lag saus av stekefettet fra biffene. Tilsett rødløk, ingefær, hvitløk og sukker i stekepannen og la det surre i ca. 1 minutt.
- Ha i soyasaus og sitronsaft. La det hele få et kjapt oppkok. Ha i halvparten av granateplekjernene.
Server kalkunbiffen med salat, saus og byggryn. Pynt med resten av granateplekjernene.
Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Slik steker du kalkunen perfekt
Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig