Rør gjæren ut i lunken melk (eller bland tørrgjær i melet), og tilsett melet. Rør til alt er godt blandet. Dekk bollen med plast og la den stå kald natten over.
La røren bli romtemperert før eggeplommer, smør, rømme og salt tilsettes. Rør godt. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.
Sett røre med skje til passe store blinis i middels varm stekepanne. Snu blinisene når røren har stivnet på overflaten.
Legg 2 - 3 blinis på hver tallerken sammen med 1 ss rømme, kaviar og dryss over finhakket rødløk.
Tips: Blinisene kan stekes ferdige noen timer før. Pakk dem godt inn i folie og varm dem forsiktig i ovn før servering.
Dersom du ønsker en mer tradisjonell måte å servere kaviar på kan du bytte ut blinisene med lettristet toast.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig