Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.
Det er ikke mye som kan slå en perfekt stekt biff. Ikke bare er det utrolig godt. Legger du til grønnsaksragu og rødvinssaus blir middagen fullkommen.
Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.
Denne retten må du prøve. Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.